Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  FontArk-editor 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #7232
     JBeers23 
    Participant

    The preview function isn’t loading the font I’m designing. It’s just loading a default font.

    • This topic was modified 3 weeks ago by  JBeers23.
  • #7234
     JBeers23 
    Participant

    I figured it out so I figured I’d put up my solution in case anyone else has this issue. With Chrome when launching the editor, an icon of a computer with an x in a red circle appears on the far right of the url bar (next to the bookmark star). Click the icon and it will say the site is trying to load unsafe scripts. It gives you the option to load unsafe scripts anyway. I did this and then the preview would load the correct font. Make sure you load unsafe scripts before you open up your font (but after launching the editor – in the screen where it asks you to open an existing project or start a new project) or it will just log you out.

    For the developers, it is a little scary to have to load unsafe scripts, so it would be nice to know why this is happening or even better to fix it so that I don’t have to. Thanks!

  • #7235
     FontArk-editor 
    Keymaster

    Hi, JBeers23! Thanks for your report (and workaround) we’ll definitely check it out!

You must be logged in to reply to this topic.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 FontArk.net Advanced online font editor font creator

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account